Ta det nya arbetslivet från idé till verklighet – hypoteser, scenarier och tips!

OBS: detta tillfälle har passerats – hör av dig om du vill ha en föreläsning för din organisation.

————

Välkommen på ett energifyllt webinar med konkret inspiration och Q&A om det nya arbetslivet och framtidens kontor.

Kämpar du också med några av de mest diskuterade frågorna just nu kring arbetslivet, arbetsplatsen och kontoret? Hur ska vi jobba? Var ska vi jobba? Vilka vill vi vara? Hur skapar vi nya affärsvärden i en föränderlig värld?

Efter över 40 års gemensam erfarenhet från fastigheter, stadsutveckling, talangmarknad och arbetsliv har vi skapat Future Work Labs. I detta första webinar samlar nu Karolin Forsling och Tommie Cau sina främsta insikter och rekommendationer för hur du och din organisation ska kunna ta det nya arbetslivet från idé till verklighet. 

Datum: Tisdag 31 maj

Tid: 12.00-12.55

Plats: Zoom

I webinaret får du:

Trender bakom det nya arbetslivet

Insikter och hypoteser om det nya nuläget

Frågor alla måste ställa sig (och svara på) nu

Tips för att ta kontoret från kostnad till intäkt

Argument och mod för att släppa skrivbordet!

Fem konkreta scenarier för framtidens kontor

En inbjudan till att testa, pilota och lära

Chans att ställa frågor till oss

Detta är ett webinar för dig som är företagsledare, chef, HR-proffs, kontorsansvarig eller fastighetsägare. Oavsett roll är webinaret för dig som vill tänka bortom skrivbordet, få nya insikter och bidra till att skapa nya affärsvärden för din organisation. 

Anmäl dig direkt så ses vi digitalt den 31 maj!

Fill out my online form.

I detta webinar lyssnar du till

Karolin Forsling

Karolin Forsling har 25 års erfarenhet från stads- och fastighetsutveckling, men en sällsynt förmåga att gå från vision och prat till kraft att genomföra och få saker i mål. Tidigare bl.a. Atrium Ljungberg, AMF Fastigheter och Alecta Fastigheter. Blivit utnämnd till en av världens mest innovativa stadsutvecklare!

Tommie Cau

Tommie Cau har 15 års erfarenhet från att hjälpa organisationer och ledare ligga i framkant på talangmarknaden, med en sällsynt förmåga att inspirera och skapa framdrift. Tidigare bl.a. Universum, Hallvarsson & Halvarsson och Careereye. Författare till State of Mind at Work och en flitig föreläsare, poddare och facilitator!